Impressies van dieren in het wild.

uit 2019 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Zebra all over

2021

Radioter lak op papier.  Serie nr 2.

Bello hier!!

2020

De boxer, wie kent zijn ondeugende blik niet! Dit heb ik laten druipen met hamerite op creme papier.

Charly

2020

Charly, de teckel.

Kukeluku

2020

Kippen in mixed technieken, acrylverf en hamerite (radiator lak).

Prik me niet

2020

Stekelvarken in Hamerite techniek.

Proud

2020

De trostse kip

Isadora vliegt

2019

Isadora vliegt is geinspireerd op Nikki de Saint Phalle. Isadora is gemaakt met stempels op doek, in combinatie met acrylverf. Het lijkt op de spiegels lijken op de vele sculpturen in de beeldentuin (de tarot garden) in Toscane, Italie. De vogel Isadora geeft een gevoel van vrijheid. 

Isadora zit

2019

Isadora zit is geinspireerd op Nikki de saint Phalle. Isadora zit is gemaakt met stempels op doek, in combinatie met acrylverf. De stempels lijken op de spiegels in de vele sculpturen in de beeldentuin (de tarot garden) in Toscane, Italie. De vogel geeft een gevoel van vrijheid.  

Kudu guys

2019

Afdruk van een interpretatie van een foto van een groep kudu's in Etosha national park in Namibie. Zwart/wit afdruk op aquarelpapier.

Olifant in de pan, Etosha, Namibie

2019

Afdruk van een interpretatie van een zelfgemaakte foto van een groep olifanten die zich aan het wassen zijn in de pan van Etosha National Park in Namibie. Zwart/wit afdruk op aquarelpapier.

Overstekend wild, Etosha, Namibie

2019

Afdruk van een interpretatie van een zelfgemaakte foto van overstekende olifanten in het Etosha National Park in Namibie. Zwart/wit afdruk op aquarelpapier.

Zebra's in de steppe

2019

Afdruk van een interpretatie van een zelfgemaakte foto van steppe zebra's in de steppe van Namibie. Zwart/wit afdruk op aquarelpapier.

Zeldzaam mooi! (Rhino1)

2019

Afdruk van een interpetatie van een zelf gemaakte foto van neushoorns in het Etosha National Park in Namibie. Zwart/wit afdruk op aquarelpapier.  

Zeldzaam mooi! (Rhino 2)

2019

Afdruk van een interpretatie van een zelfgemaakte foto van zebra's in de steppe van Etosha in  Namibie. Zwart/wit afdruk op aquarelpapier.