Vrijheid is een groot goed. Door verantwoordelijkheid te nemen ontstaat vrijheid. Deze demontrerende mensen brengen een verandering teweeg die groots en inspirerend is.

uit 2019 tot 2020 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Protest! 1

2020

Dit schilderij is gemaakt met als thema "Vrijheid"  Aangezien er tal van demonstraties heden ten dage plaatsvinden vond ik "vrijheid van meningsuiting " goed bij dit thema aansluiten. Deze afbeelding "Protest!" laat demonstrerende mensen zien. Ze  komen in actie voor moeder aarde. De afbeelding wordt getoond op de groepstentoonstelling "Vrijheid" die gedurende het project "Levenslicht" van Daan Roosengaarde te zien zal zijn op verschillende locaties in Noord Holland. (Zie exposities)   Tevens is dit schilderij genomineerd (samen met 30 andere kunstenaars) voor de Parade "Vrij!", te Huizen op 10 April 2022, van 10.00-21.00 uur. Ze zijn de gehele dag te te zien op de parade "Vrij" Om 13.00 uur is de finale bekendmaking van de winnaar van de kunstwedstrijd door de burgemeester van Huizen.  

Protest! 3

2020

Deze afbeelding Protest! 3 laat protesterende mensen zien die in actie komen voor het behoud van onze planeet moeder aarde.

Save the planet! 4

2020

Deze demonstrerende mensen komen in actie voor het behoud van moeder aarde.

Save the planet! 5

2020

Deze afbeelding Save the planet!5 laat protesterende mensen zien die in actie komen voor het behoud van onze planeet moeder saarde.

No plan B!

2019

Deze demonstrerende mensen komen in actie voor het behoud van moeder aarde.

Protest! 2

2019

Prottest! 2 laat demonstrerende mensen zien. Ze komen in actie voor het behoud van onze planeet moeder aarde.

Protest! 3

2019

Binnen het thema Vrijheid zijn dit demonstrerende mensen voor het behoud van onze planeet aarde.

Save the planet! 1

2019

Deze demonstrerende mensen staan voor het behoud van onze planeet aarde.

Save the planet! 2

2019

Binnen het thema "vrijheid" zijn dit demonstrerende mensen voor het behoud van de planeet aarde.

Save the planet! 3

2019

Binnen het thema 'Vrijheid' en de vrijheid van meningsuiting zijn dit demonstrerende mensen voor het behoud van onze planeet aarde.